Радослав Бимбалов: Скоро на улицата ще излязат не просто недоволните, но и гладните

3
Бимбалов: "В мига, в който видяхме, че ГЕРБ не подават оставка стана ясно, че те се готвят да организират и реализират изборите, за да ги спечелят"
Бимбалов: "В мига, в който видяхме, че ГЕРБ не подават оставка стана ясно, че те се готвят да организират и реализират изборите, за да ги спечелят" Видео: Евроком

"За премиера Бойко Борисов нещата отиват на лошо след локдауна, но мисля, че сме стигнали дъното на справянето с кризата. Понеже сме първи по смъртност в света, колко по-лошо може да стане и това едва ли ще се промени. В мига, в който видяхме, че ГЕРБ не подават оставка стана ясно, че те се готвят да организират и реализират изборите, за да ги спечелят"

Това коментира маркетинговият експерт Радослав Бимбалов в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" по Евроком.

"Всички ни изненада гласуването за Велико народно събрание, както и самите депутати. Съвсем се доказа, че това е една пиратка хвърлена в пространството на демокрацията по изключително арогантен начин. Във връзка с това, дали Борисов би могъл да се оттегли, общо взето по средата на локдауна ще се падне горе-долу, понеже се очаква с този локдаун да се натрупа огромно недоволство и вече на улицата да излязат не просто недоволните, но и гладните", допълни Бимбалов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари