Радина и Деян се сгодиха

0

Радина Кърджилова и Деян Донков се сгодиха!

Двамата са направили таен годеж, с който са утвърдили чувствата си един към друг, обещавайки си вечна вярност. 

Новината потвърди бащата на актрисата - художникът Христо Кърджилов. "Двамата си размениха малки пръстени като доказателство за любовта им един към друг. Все още не са законно семейство, но тези халки са един анонс към това. Скоро тези по-тънки халки ще станат по-широки, което вече ще е знак, че са узаконили връзката си" - споделя развълнувано бащата на Радина, който с трепет очаква появата на внучето си, сподели "България днес". 

Бъдещите родители се опитаха да запазят в тайна щастливата новина, но папараци уловиха бременната Радина с годежен пръстен на ръката й. 

Въпреки че по традиция у нас годежният пръстен се носи на лявата ръка, бижуто на актрисата блести на дясната и повече прилича на брачна халка. Кърджилова е пренебрегнала общоприетия обичай, тъй като халката е по-скоро прелюдия към нещо по-голямо, което скоро предстои. Самият Деян носи същия пръстен като на любимата си като доказателство, че намеренията му към нея са сериозни.

В последните месеци Радина изглежда повече от добре и по всичко личи, че кара лека бременност. Актрисата бе прикрила наедрялото си коремче с широк гащеризон за бременни. Като опит да избегне любопитните погледи на минувачите, Кърджилова беше сложила голям каскет, но така и не успя да се скрие от обективите на папараците на Бъкгария Днес, които я засякоха по време на една от ежедневните й разходки с домашния й любимец. Кучето, което е любимо на звездната двойка, не я слушаше много и се наложи актрисата да му се кара, за да го вкара в правия път.

Без да изпуска любимата си от око, Деян сновеше около нея в парка. Бъдещият татко прекарва всяка свободна минута до бременната си половинка, готов да се притече на помощ при нужда.

"Добре е и си почива. Живот и здраве, чакаме третия член в дома им" - щастлив е Кърджилов, който преди няколко месеца първи издаде пред медиите радостната вест.

Радина и Деян ще станат родители в края на юни или началото на юли. Очаква се бебето да е момче и според близки до двойката е планувано от дълго време насам. За Донков това ще е втори наследник. Актьорът има син Деян от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова.

През първите месеци Кърджилова се опитваше упорито да запази новината в тайна. Актрисата почти не излизаше от вкъщи и избягваше срещи с хора от суеверие и страх от уроки. Малко след това се престраши да сподели вълненията си в свое интервю.

"Това е най-голямото щастие, дълго чакано и много мечтано. Още преди да си купя тест, бях сигурна, чувствах го. Деян беше до мен, разплаках се. Чувствам се в отлична форма и чакам с нетърпение появата на детенцето си" - сподели бъдещата мама, която малко преди раждането на първородния си син ще чукне 30 години.

Радина и Деян са двойка от няколко години насам. Медийни спекулации ги разделяха и събираха многократно, а заради буйния нрав на Донков актьорът многократно бе обвиняван от злите езици, че посяга често на любимата си. Въпреки споровете и разногласията с времето двамата са изгладили отношенията си. Самият Деян споделя, че в началото са имали страхове относно това как ще живеят и ще свикнат ли един с друг, но в крайна сметка любовта им се е оказала по-силна от всичко.

В края на миналата година Донков купи жилище за Радина. Апартаментът се намира в центъра на столицата и Деян е броил близо 80 бона за луксозната обител. След окончателно преместване в новото им жилище плановете на актьорите бяха да създадат истинско семейство и не се забавиха. Съвсем скоро Кърджилова ще роди първото им дете, а малко след това Радина и Деян ще могат да се похвалят, че са законни съпруг и съпруга. 

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари