Работи се по версия за убийство и опит за самоубийство във връзка с трагедията край Варна

0
В колата на мястото на трагедията имало два огромни питбула
В колата на мястото на трагедията имало два огромни питбула

На ужасяваща гледка се натъкнали спешните медици, които пристигнали по сигнала за наръганото семейство край гробището на варненското село Тополи, пише "Блиц".

Жената лежала цялата окървавена, зверски намушкана в корема, доверяват осведомени източници. Лекарите констатирали, че тя вече е починала, а съпругът й бил в критично състояние. 32-годишният мъж имал дълбока прободна рана в шията и бил в състояние на кръвоизливен шок от голямата загуба на кръв.

В колата на мястото на трагедията имало два огромни питбула. Псетата се нахвърлили срещу медиците и не им давали да припарят до окървавения им стопанин. Наложило се подкрепление от пожарната да неутрализира с мощни струи студена вода разбеснелите се кучета.

Семейството е от Варна. В момента разследващи установяват дали избухнал битов скандал го е накарало да се отклони на стотина метра от главния път в посока гробищата на Тополи, където се разиграла зловещата драма.

Семейството не е от ромски произход, съвсем прилични хора, нямащи нищо общо с клошарския контингент, пише "Интриги".

В близост до местопроизшествието е открит ножът, с който са наранени двамата съпрузи или по-скоро, с който са се клали един друг.

В прокуратурата е образувано разследване, като едно от първите неща, които ще се установяват, е кой е подал сигнала на тел.112. Очевидци на двойното престъпление към този момент няма.

Остава мистерия по каква причина жената и съпругът й са влезли в смъртоносната схватка.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари