Путин се оттегля?

0
В интервю за "Блумбърг" президента на Русия е споделил, че не знае още дали ще се впусне в надпреварата за държавен глава
В интервю за "Блумбърг" президента на Русия е споделил, че не знае още дали ще се впусне в надпреварата за държавен глава

Президентът на Русия Владимир Путин заяви, че още е твърде рано да се говори за това ще участва ли той на изборите за държавен глава през 2018 година или не.

Това става ясно от публикувано съобщение на сайта на Кремъл с текст от интервюто на Путин пред „Блумбърг”, пише ПИК.

Може да участвам в изборите, а може и да не участвам. Ако не се включа, ще бъде избран друг държавен глава на Русия, друг президент, а гражданите сами ще решат за кого ще гласуват”, са точните думи на президента.

Той отбелязва, че в момента се работи по стратегията за развитието на икономиката след 2018 година. „Трябва да се работи, да се реализират поставените задачи и да се търси повишаване на жизненото равнище на хората в Русия, да се развива икономиката, социалната сфера и отбранителната способност”, допълва Путин.

Владимир Путин нарисува и портрета на бъдещия руски държавен глава. Според него това трябва да е "млад човек, но и зрял заедно с това".

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари