Кремъл отказа да коментира дали Путин ще се кандидатира отново за президент

0
Ширят се обвинения за фалшифициране на бюлетини за изборите, които Кремъл отхвърля
Ширят се обвинения за фалшифициране на бюлетини за изборите, които Кремъл отхвърля Снимка: Getty Images

Ширят се обвинения за фалшифициране на бюлетини за изборите, които Кремъл отхвърля

Кремъл отказа днес да коментира въпроса дали руският президент Владимир Путин ще се кандидатира за нов мандат на поста на изборите догодина, информира Ройтерс.

"Президентът не е направил никакви изявления по този въпрос", каза лаконично неговият прессекретар Дмитрий Песков, предава БТА.

Руските медии все по-често обсъждат плановете на Путин за 2024 г., когато по конституция трябва да се състоят следващите президентски избори, отбелязва Ройтерс.

Правозащитни организации, независими наблюдатели и западни държави твърдят, че изборите в Русия не са свободни, нито честни, като за повече от две десетилетия на власт Путин е смазал опозицията, като е изпратил в изгнание или зад решетките всичките си основни опоненти в страната.

Освен това се ширят обвинения за фалшифициране на бюлетини, които Кремъл отхвърля.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    12345
    Господ най-крепко здраве и ум да ти дава още няколко десетилетия г-н Путин. В теб е надеждата да сложиш всички на мястото им.
  • 14
    1
    Ха ха
    Какво да коментира Кремъл за невнимаващите в час. Путин е избран единодушно преди няколко години от народните им депутати от тяхната"Дума" за пожизнено заемане на длъжността президент. Сигурно е случайно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари