Пуснаха златен Iphone с лика на Рамзан Кадиров

1

Италианската компания Caviar, която произвежда лимитирана серия на мобилни телефони, представи колекция на смартфон посветена на Чечня и Татарстан. единият от моделите е iPhone 6s украсен с потртрета на Рамзан Кадиров.

Освен това отдолу на обратната страна на смартфона е гравиран химна на републиката "Живей за нас достойна Чечня" (Сий долуш Нохчийчоь ехийла тхуна!, съобщава lenta.ru, цитирани от BIG5.BG

Рамзан Ахматович, един от най-харизматичните политици, има огромната подкрепа на народа.

"За нас беше важно да предадем неговия образ именно такъв какъвто го познават и обичат хората", коментираха от компанията производител. А ето, дизайна посветен на Татарстан е основан на интерпретация на образа, използван в герба на републиката. На телефона е гравиран крилатия леопард, а също така забележителностите на републиката - кулата Сюмбике, джамията Кул-Шарф и моста Милениум.

Смартфона е пуснат в два вариант, златен и с покритие от платина. Цената е 188 000 рубли (2670 евро). Италианската компания пусна колекции посветени на няклоко държави в света: Русия, Италия, Китай, ОАЕ, Азербайджан, Казахстан и Армения. А в чест на рождения ден на Владимир Путин разработиха "президентски" iPhone 6s от титан със златен профил на държавния глава на Русия.

Източник: BIG5
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари