Владимир Путин обвини САЩ за войната в Украйна

6
Руският държавен глава отправи критика, че САЩ подкрепят "цветните революции" и така провокират конфликти
Руският държавен глава отправи критика, че САЩ подкрепят "цветните революции" и така провокират конфликти Снимка: Twitter

Руският държавен глава отправи критика, че САЩ подкрепят "цветните революции" и така провокират конфликти

Руският президент Владимир Путин обвини САЩ и политиката им за подкрепа на цветните революции, че са провокирали настоящата криза в Украйна, предава ТАСС, цитирана от Агенция Фокус.

Руският държавен глава се обърна към новия посланик на САЩ в Русия Лин Трейси при връчването на акредитивните писма на чуждестранни посланици с думите:

"Уважаема г-жо посланик, не искам да нарушавам благодатната атмосфера на връчването на акредитивните писма. Може да не сте съгласни с моето мнение, но не мога да не кажа, че използването от страна на Съединените американски щати в своята външната политика на такива инструменти, като подкрепата за така наречените "цветни революции", подкрепата в тази връзка за държавния преврат в Киев през 2014 година в крайна сметка доведе до настоящата украинска криза. И допълнително допринесе негативно за влошаването на руско-американските отношения“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    До свинаря под № 4
    Грешиш, кочината е малко по на изток, т.е. Блатная, или вече известна като Империята на злото. Точно кочина, където ватниците сега откриха че има вътрешни тоалетни и какво е това тоалетни чинии
  • 2
    4
    ...
    Ще си отхапя езика преди да нарека мафиотската кочина усраина братска страна. Долна, мизерна кочина !
  • 5
    3
    До 2:
    Пич, факт е, че само педерастите и €вроджендърите подкрепяте нацистите в Усрайна. Истинските българи са благодарни на братска Русия и мразят лайнарите от САЩ!
  • -8
    2
    Sтанко
    Да бе! Те Щатите нападнаха нашата братска Украйна и искат да я унищожат и приобщят! Путлерчо в Мавзолея при адаша си! Там му е мястото! Българите подкрепяме Урайна!!! Героям слава!!!
  • 10
    1
    Георги
    Самата истина!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари