Пуснаха сувенири със снимката на Доналд Тръмп от ареста

1
Бързината, с която се появиха сувенирите, впечатли минувачи и туристи в Лос Анджелис
Бързината, с която се появиха сувенирите, впечатли минувачи и туристи в Лос Анджелис Видео: NOVA

Бързината, с която се появиха сувенирите, впечатли минувачи и туристи в Лос Анджелис

По-малко от 24 часа след ареста на Доналд Тръмп, пуснаха за продажба фланелки, шапки и други сувенири с арестантската му снимка. Бързината, с която се появиха сувенирите впечатли минувачи и туристи в Лос Анджелис. Някои смятаха че е неуместно и неуважително да се продават сувенири със снимката, други го намираха за забавно и дори си купуваха предмети с намръщената физиономия на 45-ия американски президент.

"Според мен това е класическа проява на консуматорските практики в нашата страна. От самото събитие не е минал и един ден, а тук вече продават тениски със снимката, но все пак говорим за Тръмп. Той сам продава образа си по всеки възможен начин, защо да не го продават и така?", споделя Си Джей Бътлър, клиент на магазина за сувенири, предава NOVA.

"Говорим за бившия президент на Съединените щати. За мен, производството на такива стоки донякъде е принизяване на институцията. В същото време разбирам защо е забавно и донякъде смешно", коментира друг клиент.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари