Доналд Тръмп събра рекордна сума със снимка от затвора

0
Около 7,1 милиона долара дарения за предизборната кампания са събрани след ареста
Около 7,1 милиона долара дарения за предизборната кампания са събрани след ареста Снимка: ЕПА / БГНЕС

Около 7,1 милиона долара дарения за предизборната кампания са събрани след ареста

Доналд Тръмп е събрал около 7,1 милиона долара дарения за предизборната кампания, след като премина през официална процедура по арест в щата Джорджия. Само на 25 август той успя да събере 4,18 милиона долара, съобщи в. "Политико", предаде БГНЕС.

Според вестника кампанията на предишния държавен глава, който отново се кандидатира за президентския пост, никога досега не е успявала да събере толкова голяма сума за 24 часа. Събирането на сумата е било улеснено по-специално от разпространението на стоки, включително тениски и плакати със снимката, направена в републиканския затвор на окръг Фултън, където той бе подложен на официална процедура за арест на 24 август заради намеса в изборите през 2020 г. Частни, неполитически организации също се опитват да монетизират снимката. Barstool Sports, виден уебсайт за спорт и поп култура, например, продава свои собствени тениски с изображения на Тръмп за 32 долара.

От предизборния щаб на Тръмп съобщиха, че през последните три седмици той е успял да привлече почти 20 милиона долара дарения за кампанията долара.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари