Пуснаха риалити, в което участниците се разхождат чисто голи

0
Пуснаха риалити, в което участниците се разхождат чисто голи

Ако до скоро си мислихме, че само у нас може да се види в реалити да се използват толкова вулгаризми и разкрепостени изцепки, то със сигурност има предаване, което надмина по скандалност дори и нашият „Биг Брадър” и „Къртицата” в едно. Става дума за холандско реалити, където на участниците им е разрешено абсолютно всичко, освен да носят каквито и да било дрехи. На всичко отгоре дори с листа им забраняват да покриват интимните си подробности. Въпросното реалити се казва „Adam Zoekt Eva” и регламента е подобен на българската „Къртица”. Дори леко напомня и на „Survivor” , но с много по-лесни мисии. Advertisement: Участниците, съгласили се да покажат прелестите си по телевизията в Холандия, живеят на самотен остров.

Условието да стигнат до него, обаче, е преди да стъпят на брега на острова да съблекат всички свои дрехи и да останат единствено по „адамово и евено облекло”. Единствените атрибути, които могат да слагат по себе си са слънчеви очила или такива с диоптър и ластичка за коса, ако на някое от момичетата или момчетата им е нужна. Дори вечер те нямат право да се покриват, а единственият начин да се топлят е именно чрез гушкане и допиране един в друг. Да не говорим и за това, че се*са на острова е много далеч от мираж. Той не само, че е почти задължителен, ами и при неговата липса зрителите на предаването могат съвсем спокойно да изгонят даден участник, ако той им се стори безинтересен. Единственото условие за всички почитатели на реалитито пред малкия екран, обаче, е да имат задължително регистрация в Гугъл, където да потвърдят онлайн, че имат навършени 18 години.

Иначе голото реалити не се излъчва по нито една холандска телевизия заради нецензурния си характер. За сега у нас все още не са се намерили такива смелчаги , които да подемат „инициативата” и да направят хиляди от такова предаване. Най-вероятно у нас, обаче, то няма да има чак толкова голям успех, не за друго,ами защото нашите девойки и мачовци си се разхождат полуголи и да не кажем направо голи целогодишно. Стига само да влезем в някой по-западнал чалга клуб иии…. ВОАЛА. Вътре пълно с разчекнати, понякога дори непълнолетни, девойки с обща дължина на дрехите по тях- 1 метър.

Източник: Informiran365.net/
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари