Пуснаха новите глезотийки на Месинджър

2
Вече Message Reactions позволява да изразите мнението си към дадено съобщение със специфична емотикона
Вече Message Reactions позволява да изразите мнението си към дадено съобщение със специфична емотикона

Иновациите във Facebook не спират и като че ли всеки ден ставаме свидетели на нещо ново от Марк Зукърбърг и неговия екип от разработчици.

Само преди няколко дни от компанията обявиха, че смятат да променят дизайна на коментарите, а после стана ясно, че в апликацията Facebook Messenger ще бъдат добавени още две функции - Reactions и Mentions. И това вече е факт. От днес.

Вече Message Reactions позволява да изразите мнението си към дадено съобщение със специфична емотикона. Можете да избирате между Love, Smile, Wow, Sad, Angry Yes и No символи. За да ги използвате, трябва да кликнете продължително върху съобщението, към което искате да ги добавите, съобщава PhoneArena.

В долния ляв ъгъл ще виждате как другите хора са отговорили на публикацията и колко от тях са използвали същата емотикона като вас. Facebook Messengеr ще показва анимация, когато събеседника ви е отговорил на съобщението, което сте изпратили. Ако приложението не е отворено ще получите нотификация на дисплея, която показва с каква емотикона са ви отговорили. Меssage Reactions може да се използва в групови чатове, но също във всяко друго съобщение, включително видео клипове, GIF файлове и стикери.

Функцията Mentions е създадена с идеята да ни информира всеки път, когато името ни е споменато в дадено съобщение. Ако искате да уведомите приятел, че го коментирате в чата, трябва да въведете "@" и да изберете името му от списъка с контакти. Предвидена е опция да проверите дали не сте сбъркали името и съответно да го редактирате. След като пратите своето съобщение, човекът, който сте споменали в него, ще получи нотификация, от която ще може да прочете текста.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари