Пуснаха на свобода убиеца Любомир

0
Въпреки 12-те нарушения на закона за движение по пътищата, въпреки убийството и алкохола в кръвта
Въпреки 12-те нарушения на закона за движение по пътищата, въпреки убийството и алкохола в кръвта Снимка: Traffic News

26-годишният Любомир Трайков, по чиято вина на 18 ноември т. г. загинаха двама души, а други двама бяха ранени, е имал 12 нарушения на закона за движението по пътищата.

Пет от наказанията му са за висока скорост. Това стана ясно в пловдивския съд, където се разгледа искането на прокуратурата за постоянен арест на шофьора. Трайков е студент в специалността бизнес информационни технологии в ПУ "Паисий Хилендарски" и е зам.-управител на транспортната фирма на баща си. В нея отговарял за счетоводството и IT осигуряването.

Във фаталната нощ той е карал луксозното си ауди а7 с превишена скорост и алкохолна проба 0.67 промила. На кръстовището на бул "Руски" и ул. "Ген. Данаил Николаев" той е помел пежо, в което са пътували четирима души. На място са загинали 46 г. Атанас Ламджиев и Виолета Симеонова, на 44-г. В болница са племенникът на водача на пежото и неговата приятелка, която е в тежко състояние. Загиналият Ламджиев оставя три деца сираци, а втората жертва има бебе на 12 месеца, което е чакала с години.

Съдът постанови той да излезе да излезе срещу парична гаранция от 15 хил. лева.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари