Пуснаха ”Кама Сутра” за слепи

0

Жена, нахлузила колан с дилдо и оргия с петима са сред сцените от новата „Кама Сутра“ за незрящите, дело на шведската артистка Нина Линде.

Това предаде онлайн изданието „Локал“, цитирани от Fbr.bg

Книгата включва брайлов текст и гравюри, изобразяващи сексуални сцени, които могат да бъдат „разчетени“ с пръсти.

Дело на 33-годишната Нина Линде, книгата изобразява сексуални изживявания от най-различно естество, включително и хомосексуални, пояснява изданието.

Това е книга на сексуалната стимулация. Не мисля, че може да бъде описана като порнография. Сексуалната стимулация е за всички“, твърди Линде в интервю за „Локал“.

Тя разкрива, че получила вдъхновение за проекта, след като посетила Брайловата библиотека в Стокхолм.

За слепите няма порно и мръсотийки”, казва още Линде. „Всички се нуждаят от еротика и сексуални приключения“.

Книгата е публикувана през 2010 г., но отново се появи в заглавията на шведските медии, след като нейната авторка предостави копие на Националната библиотека на Швеция.

Интересът на Линде спрямо сексуалния живот на незрящите се зародил по време на студентските и години в Чили. Веднъж тя помагала на незрящ мъж да пресече улицата, и когато му казала, че е от Швеция, той се пошегувал за либералните възгледи на скандинавците спрямо секса и сексуалността.

Фактът, че той мислеше за това, макар да бе сляп, ме накара да се замисля какво внимание изобщо се обръща на сексуалността на хора с такива проблеми“, споделя още тя.

Швеция е прословута с либералното си становище по отношение на хомосексуализма и сексуалните взаимоотношения между половете като цяло, припомня „Локал“.

Миналия месец в страната започна да циркулира поредица от книги за тийнейджъри с увреждания, които разискват темите за пубертета, любовта и мастурбацията, отбелязва още изданието.

Източник: FBR.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари