Вибратор реагира на любовни романи

1
Френски компания представи вибратор свързан с еротичната литература
Френски компания представи вибратор свързан с еротичната литература

Френски компания E.Sensory представи Little Bird, вибратор свързан с еротичната литература.

Той се синхронизирано чрез Bluetooth към приложение за четене на електронни книги. Фирмата се демонстрира устройството на изложението CES.

Можете да получите достъп до историите в приложението от смартфон или таблет (IOS или Android), превръщайки устройството в електронна книга и дистанционно за вибратор. Взаимодейства с историята чрез разклащане, погалване или дишане в екранана устройството, което ще предизвика вибрации, които сте избирали. По всяко време може вибрацията да се спре, промени или повтори в последователност, пише Блиц.

Може да се използва партньор, който да поеме контрола на телефона, чете на глас и контролира видовете вибрации. Компанията казва, че "любовното вибриращо яйце" е дискретно и спокойно и може да се използва навсякъде и по всяко време.

"Като голяма фенка на еротичната литература, имах желанието да съчетая силата на думите с потенциала на свързаните устройства чрез създаване на нов начин за четене и забавление самостоятелно или за двойка," казва във видеото основателката на E.Sensory Кристел Ле Кок.

Вибраторът се предлага в три цвята и разполага с 10 настройки на вибрациите, като може да се използва за кратки или продължителни игри.

Фирмата работи с издатели и непрофесионални автори за да създаде ново съдържание, изработено специално за Е.Sensory приложението, което ще предлага стандартни и свързани версии на историите. Френските издатели като La Musardine, J'ai Lu, Éditions Blanche и Éditions Paulette вече са се включили.

Компанията добавя, че френски и американски автори, включително и Evangeline Anderson, която пише паранормални и научно-фантастични еротични романи и M. Christian, който съчетава еротика с научна фантастика и ужас, вече работят по нови творби за приложението. За сега, няма новини относно това дали „Петдест нюанса сиво“ ще се включи в списъка в бъдеще.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари