Пускат тока на АОНСУ

0
Това е добрата новина на днешната Велика сряда
Това е добрата новина на днешната Велика сряда

Край на сагата АОНСУ, пускат тока на живеещите в блока. Това е добрата новина на днешната Велика сряда.

След продължили повече от месец преговори между обитателите на бившето общежитие и Енерго-ПРО се е стигнало до споразумение с електроразпределителното дружество за възобновяване на електрозахранването.

За да бъде реализирано на практика възстановяването на електроенергията за обектите обаче е необходимо преди всичко да се възстановят откраднатите елементи от инсталацията, което е ангажимент на собствениците на кабелите. Електроразпределение Север се ангажира с доставката и ремонта на разрушените елементи изцяло за своя сметка, като част от принципите си на работа в интерес на потребителите, предаде TVN.

Съвместно с Община Русе продължава търсенето на ефективно решение за откриването на индивидуални партиди на собствениците на обекти в общежитието. В продължение на позитивното отношение на ЕНЕРГО-ПРО към казуса, след великденските празници ще продължат разговорите относно предложението на домоуправителя на етажната собственост за разсрочване и заплащане на натрупания дълг за електроенергията, ползвана от обитателите на блока.

Електрозахранването на сградата беше преустановено на 22 март. По тази причина голяма част от обитателите напуснаха жилищата си и се преместиха при близки и роднини. По-късно, на два пъти, по повод празници, токът беше пускан за по 24 часа.

Източник: TVN
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари