Психологът Иван Владимиров е убит с един изстрел в лицето

1
Инцидентът е станал около 22:30 часа снощи и свидетели не е имало, каза говорителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова
Инцидентът е станал около 22:30 часа снощи и свидетели не е имало, каза говорителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова

Инцидентът е станал около 22:30 часа снощи и свидетели не е имало, каза говорителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова

Психологът Иван Владимиров е убит с един изстрел в лицето, каза говорителят на Софийска градска прокуратура Десислава Петрова. Инцидентът е станал около 22:30 часа снощи. Свидетели не е имало, предаде БНТ.

Известният психолог Иван Владимиров-Нав беше застрелян на улица "Черковна" в София снощи около 22:30 часа. За убийството е задържан негов съсед.

Задържаният за убийството е бил служител на МВР преди 23 години, съобщи по-рано днес главният секретар на МВР Петър Тодоров. За причините довели до трагичния случай той посочи изострени съседки отношения, за които са подавани сигнали от 2020 година насам.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    4
    Sтанко
    Дъртака кумундел, възпитаван по кумунизма в азиятско-рушлямските "ценности" като дивотия, наглост, безочие, нападение и УБИЙСТВО! Ето това сме взели от тях, като орките на Путлер! Дано повече никога нямаме досег с ТероруZZия!!!
  • 5
    3
    daskal
    Убиецът е на 52 години. Предполагам, че ще лежи около 5-6 години, не повече. Значи към 60-та си годишнина ще може да утрепе още някого. Да си направи подарък за юбилея.
  • 9
    2
    Янко
    Всичко е резултат от моралното дъно на обществото ни, което се оказва по-дълбоко, и по дълбоко, и по-дълбоко. И до кога и до къде?
  • 16
    1
    Де да знам
    Да ви кажа, това е просто следствие. Следствие на цялото безхаберие на полиция и прокуратура в България.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари