Проверете какви са скритите ви страхове

0
Какво е първото нещо, което забелязвате на картинката?
Какво е първото нещо, което забелязвате на картинката?

Всеки от нас има страхове различни по вид.

Така например, страхът от насекоми е различен от този, който изпитваме във връзка с любов, разрешаване на проблеми. Дори и да не подозираме, може да изпитваме скрити страхове.

Те по някакъв начин влияят отрицателно на живота ни, затова е добре да ги разкрием и разрешим. Споделяме един тест с картина. Кое е първото, което забелязвате на нея? То ще покаже вашите скрити страхове.

Момиченце

Ако първото, което сте видели е образа на момиченце, то вероятно имате много потиснати емоции още от вашето детство. Това може да е травма от ранна детска възраст или дори от пренаталната фаза, по време на бременност, раждане или в самото начало на живота. Връзката с майката е от решаващо значение за емоционалното развитие.

Пеперуда

Пеперудата е символ, на който се приписват много значения. Според тълкувателите на сънища, светлите и шарени пеперуди са знак за надежда, ново събитие в живота, щастие и проспериращ етап от живота.

Тъмната пеперуда с ярки следи на крилете се свързва с пропусната възможност, за която не сте знаели или сте сметнали, че не е полезна за вас. Някои култури свързват пеперудите с пренасянето на душата на мъртвеца в отвъдното.

Ако на тази картина първо сте забелязали пеперудата, възможно е да имате нужда да намерите своя духовен път. Също така може да имате страх от смъртта или да сте изгубили доверие в някого.

Ягода

Ягодката се намира в центъра на картината. Голяма, хубава, нереалистична. Но тя символизира сърцето и любовта. Според една легенда, Венера не можела да спре да плаче за смъртния Адонис. От всяка нейна сълза, която падала, се създавала по една ягода.

В случай, че това е първото изображение, което сте видели, може би вашите скрити страхове са свързани с това, че любовната ви връзка ще приключи или че сте сте влюбени в неподходящ човек, или някой, който не отговаря на вашата любов със същото.

Тези страхове подтикват хората да създават недълготрайни връзки. Те са свързани със сложни взаимоотношения с единия от родителите в детските години, но и отношенията на родителите помежду им.

Две дървета

Ако първото, което сте видели на картината са двете дървета, то вероятно във вас все още има страхове, свързани с проблем, кавга, който не сте разрешили.

Стеблата на дърветата символизират корените ви и в този случай образуват нещо като мост помежду си. Вие мислите, че споровете могат да бъдат разрешени само, ако помолите някого за помощ.

И може би наистина това би могло да ви помогне да намерите нови перспективи за тези напрегнати ситуации и да намерите изход от тях. 

Източник: Az-jenata.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари