Противниците на Кирил Петков ще го атакуват по юридическа линия

0
Задкулисието е изключително силно, а силите на промяната изключително разединени
Задкулисието е изключително силно, а силите на промяната изключително разединени Снимка: Фейсбук

Страхувам се, че Кирил Петков пропусна шанса да стане премиер, въпреки качествата си, защото тази декларация ще му "тежи" като воденичен камък

Не е проблем от фактическа гледна точка, защото за мен, волеизявлението му е еднозначно, процесът необратим и заедно с подаването на молбата нещата са предрешени. Проблемът е, че има документ, че до 20 август е канадски гражданин. Противниците му няма да пропуснат да развият атаката по юридическа линия. В политиката е така. Дори да мине само с пробация, пак е негатив.

Въпрос е дали Радев ще пострада, не толкова защото го е назначил - винаги може да се позове на декларацията, а защото призова КС да не разглежда въпроса поради липсата на предмет.

Пеевски се връща в политиката, символът на безхаберието и покварата Боби Михайлов днес изглежда ще спечели изборите, изобщо все повече основание да си припомним два факта - задкулисието е изключително силно, а силите на промяната изключително разединени.

Само човек, който е интимно запознат със Системата им, може да я разгради. Без много шум, без декларации, с тихо последователно антисистемно действие. Както Лозан Панов влезе и отвътре ги блокира.

Определено служебното правителство, с малките изключения на Рашков и Комитова, не прави достатъчно за да блокира силите на задкулисието. Прекалено са меки.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари