Протестиращи обещаха изненади в навечерието на третото Велико въстание

1
Подгответе си яйца и домати. Ще ви водим на място, на което не сме ви водили досега, загатна адвокат Николай Хаджигенов
Подгответе си яйца и домати. Ще ви водим на място, на което не сме ви водили досега, загатна адвокат Николай Хаджигенов Видео: БГНЕС

За 74-та поредна вечер група протестиращи се събра в центъра на столицата, за да изрази недоволството си срещу начина на управление на страната, предаде репортер на БГНЕС.

Макар и в значително по-малоброен състав, недоволните граждани продължават да поддържат и двете си искания – оставка на премиера Бойко Борисов, последвана от предсрочни парламентарни избори, както и оставка на главния прокурор Иван Гешев.

Протестът протича мирно, в района на триъгълника на властта продължава да има значително полицейско присъствие.

В навечерието на Третото Велико народно въстание, насрочено от неформалните организатори от „Отровното трио“ за 22 септември – Деня на независимостта, протестиращи са подготвили изненада, която засега остава в тайна. „Подгответе си яйца и домати. Ще ви водим на място, на което не сме ви водили досега“, загатна адвокат Николай Хаджигенов за деня преди 22 септември.

За пореден ден върху фасада на сградата на Партийния дом бяха прожектирани и кадри с политически изказвания, показващи неспазени обещания от страна на властимащите. Едно от тях, което предизвика най-голямо недоволство сред хората бе на кмета на София Йорданка Фандъкова, която на няколко пъти заявява, че за кратък период от време ще бъде решен въпросът с детските градини в столицата.

Страхът напуска България, а вие властта“, обърна се Арман Бабикян към управляващите.

Пред протестиращите бяха показани и кадри от протест на група българи в Брюксел. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари