Протест в София срещу екстрадирането от България на руснака Андрей Алчин

1
Официално искането е подадено от руската страна и е по старо наказателно дело срещу Алчин за укриване на данъци в големи размери
Официално искането е подадено от руската страна и е по старо наказателно дело срещу Алчин за укриване на данъци в големи размери Снимка: БНТ

Протест пред Съдебната палата в София срещу екстрадирането от България на руснака Андрей Алчин

Преди близо половин година той изгори паспорта си във Варна в знак на протест срещу нападението на Русия над Украйна, предаде БНТ

В отворено писмо до президента Румен Радев журналисти и правозащитници го подкрепиха и искат да му бъде дадено убежище у нас, но решението е в ръцете на Апелативния съд във Варна, който утре предстои да вземе окончателно решение за екстрадирането му.

Официално искането е подадено от руската страна и е по старо наказателно дело срещу Алчин за укриване на данъци в големи размери. Алексей Алчин живее у нас от 2017 година.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари