Протест под наслов ГАZwithme ще се проведе пред президентството

0
Ние не искаме да купуваме газ от държава терорист! Ние не желаем да финансираме убийства на деца и жени!, пишат организаторите
Ние не искаме да купуваме газ от държава терорист! Ние не желаем да финансираме убийства на деца и жени!, пишат организаторите Снимка: Колаж: Иван Червенков

Спонтанен протест под наслов ГАZwithme се подготвя пред президентството тази вечер

Началото е обявено в 19:00 ч., а събитието се разпространява чрез социалните мрежи.

Като повод организаторите изтъкват намеренията на новоназначения служебен кабинет на Румен Радев да блокира новата газова връзка с Гърция и да възобнови отношенията с "Газпром". "Да заявим ясно! Ние не искаме да купуваме газ от държава терорист! Ние не желаем да финансираме убийства на деца и жени!", пишат те.

Името на протеста напомня за лятото на демонстрации срещу кабинета Орешарски и назначаването на Делян Пеевски за председател на ДАНС. Тогава, през 2013 г., гражданските шествия вървяха под наслова ДАНСwithme.

За по-малко от час близо 500 души са откликнали на поканата. Шаржът, с който е илюстрирано събитието, е създаден преди няколко дни от карикатуриста Иван Червенков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    5
    Касапина
    Спонтанно и аз съм там, ГЪЗwithme, oh yeah!
  • 5
    4
    русенец
    Тия двете дебилчета отново ли изплуваха?! Ами не купувайте руска газ, купувайте скъпа, ама тогава нека не дотираме Топлофикация София. Дано на пролет половината софиянци да са измрели от студ, че ми писна от простотиите им.
  • -7
    3
    мхм
    Естествено, ако се поднови договра с газпром аз заебаеам газта, имам подово отопление на газ, което беше доста скъпо, но е икономично и дава голям комфорт, въпреки това бих минал на климатици за отопление и бих си сложил бойлерче за топла вода ако идиота резидент радев поднови договора с газпром. Да му еба майката на Румен Радев, дано умре от рак гнусният помияр.
  • 6
    2
    ГАZwithyou
    "Ние не желаем да финансираме убийства на деца и жени!" ... Някои организации като Амнести Интернешънъл“ са на друго менение кой всъщност е виновен за това. Zelenskyy slams Amnesty International over critical military report https://www.politico.eu/article/ukraine-rejects-amnesty-international-report-accusing-troops-of-endangering-civilians/
  • 5
    1
    Песимист
    Колкото и да не ми се иска,ще трябва да повярвам,че някой от старите политически врагове са си стиснали тайно ръцете....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Скъпа, детето не ще да заспи.
Да му изпея ли песен?
- Първо опитай с добро!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари