Иван Бакалов: Много адвокати и рекламни агенти на „Газпром“ се навъдиха у нас

0
Казваш, че ще внасяш азерски газ, той ти обяснява, че азерската газова компания (държавна 100%) всъщност била на „Газпром“
Казваш, че ще внасяш азерски газ, той ти обяснява, че азерската газова компания (държавна 100%) всъщност била на „Газпром“ Снимка: Личен архив

Явни и неосъзнати путинофили?

Казваш, че ще внасяш азерски газ, той ти обяснява, че азерската газова компания (държавна 100%) всъщност била на „Газпром“. Демек – не трябва да внасяш азерски газ, а да сключиш договор направо с „Газпром“.

Ти казваш, че частни фирми доставят газ, а той ти обяснява – всички са посредници, пак е руски газ, трябва да се купува директно от „Газпром“ (ако може с дългосрочни монополни договори, да няма конкуренция и Путин да подпише).

Ти казваш, че Германия е предприела мерки за напълно прекратяване на руски енергийни доставки, внос от другаде, икономии, зелена енергия и др. Той ти обяснява - е да, ама на каква цена. Демек - абе, я да си купуват пак от „Газпром“.

Ти казваш, че Полша се е откъснала от Русия и е решила проблема с тръбопровод за норвежки газ, балтийските републики... Той ти обяснява – е, да, ама я виж как ги гърмят газопроводите, какво ще стане като им го гръмнат?

Много адвокати и рекламни агенти на „Газпром“ се навъдиха у нас...

Иван Бакалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    до 1
    Нещо не ти харесва да четеш истината ли? :)
  • 4
    1
    ...
    Ти освен да плещиш анти-Български хейт постове, по цяяяяял ден, друго не умееш. Нещастник ! Най-учтиво моля постовете на този боклук да си стоят във съответната соц мрежа и обикналите го там потребители да му се подмокрят от възторг. Тук предполагам трябва да е нещо като медия а не препращачница на фейсбук словоизлияния.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари