Простихме се с журналиста Стефан Солаков

1
Поклонението се извърши в църквата „Света Неделя“
Поклонението се извърши в църквата „Света Неделя“ Снимка: БГНЕС

Той си отиде 79-годишна възраст

Стотици близки, граждани, колеги журналисти, изпратиха в последния си път Стефан Солаков, който почина преди няколко дни на 79-годишна възраст. Поклонението се извърши в църквата „Света Неделя“, информира БГНЕС.

Той беше една интересна личност. Познавам го от младини, когато беше прохождащ журналист. Той беше голям български патриот. Целият му живот е минал в отстояване на българските интереси и българската традиция, жалко че си отиде“, каза Петър Апостолов, негов приятел.

За мен беше изключителен ерудит. Той беше един прекрасен и добронамерен човек“, сподели негова съседка.

Петър Солаков е автор на стотици статии, исторически книги. Дълги години работеше в сферата на медиите.

Беше кандидат за президент на изборите през 2011 година, като завърши на пето място, получавайки 2.50% от гласовете.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Георги Жеков
    Защо не ни съобщават с радост, когато пукне някой болшевишки безродник, че още един комунистически престъпник, българомразец, национален предател, съветска подлога, джелатин, богоборец е изтекъл в канализацията и остават да изтекат само още няколко милиона след което България ще стане свободна, независима от съветските болшевишки изчадия адови страна, каквато е била преди злокобния ден 9.9.1944г. Най-долни отрепки, до една свързани с престъпните комунисти, започват да квичат за пукналото, изтеклото в канализацията болшевишки нищожество, без да си дават и ни най-малка сметка, че ако комунистическите главорези, ортаците им от БЗНС, отрочетата им, агентите им и подлогите им бяха разпънати на петолъчки държавата отново щеше да стане нормална и много човешки души и животи щяха да бъдат спасени. Но това не стана и до ден днешен сме незаконна болшевишка кочина концлагерна съветска българия и с население отровено и облъчено с престъпния болшевишки бацил. Пукналото комуноидно уродче Солаков първо не е човек, а е комунист, не е журналист, а е болшевишки манипулатор, дезинформатор и откровен лъжец, офицер от репресивните бойни комунистически банди на партийната комуноидна сигурност и майкопродавец.във всякакъв смисъл. За такъв болшевишки престъпник ли страдате? Ако е така напълно заслужавате комунягите да се гаврят с вас, да ви мачкат и да ви унищожават! Най-добрият комунист е мъртвият комунист! Истината за уважавания от вас болшевишки престъпен отпадък Солаков https://www.youtube.com/watch?v=WfpZpZjlAXs
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари