Отиде си журналистът Стефан Солаков

1
Солаков бе един от добрите специалисти по темите, свързани с южната ни съседка Турция
Солаков бе един от добрите специалисти по темите, свързани с южната ни съседка Турция

На 30 януари почина известният български журналист Стефан Солаков, съобщиха от Съюзът на българските журналисти

"Завърши земният път на един от най-неординерните, несговорчиви и колоритни български журналисти", се казва в публикацията.

Солаков бе един от добрите специалисти по темите, свързани с южната ни съседка Турция. Бил е кореспондент на БНР там. След напускането на ТВ СКАТ Стефан Солаков се включи в Народно социално движение.

"Уви, пандемията го отнесе във вечността. Почивай в мир, приятелю. Ще ни липсва гръмкия ти глас, чувството за хумор и непоколебимата ти воля да се бориш за истината", пишат негови съратници

Опелото ще бъде на 02.02.2022 г. от 11:30 ч. в катедралния храм „Св.Неделя“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    Наблюдател
    Ум невероятен.Стратег и тактик.Българин.Интелект достоен да премери сили и да бъде признат за истински играч в европейската и близкоизточната игра от имена като Шевернадзе и Лавров.За съжаление с такива депутати,министри и правителства не беше потърсен и използван невероятният умствен ресурс на този бележит българин изпълнен с идеи и българщина.Истински страж на Българската култура,език,история и радетел за образование.
  • 8
    1
    Поклон пред БЪЛГАРИНА.
    НЕ БЕШЕ ПОКАНЕН В НИТО ЕДНО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА СРАМ И ПОЗОР НА МИНИСТРИ И ПРЕЗИДЕНТИ.ЕДИН ОТ НАЙ ДОСТОЙНИТЕ АНАЛИЗАТОРИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКАТА И ГЕОСТРАТЕГИЧЕСКАТА ОБСТАНОВКА И РАЗМЕСТВАНИЯ В РЕГИОН БАЛКАНИ,ТУРЦИЯ И БЛИЗКИЯ ИЗТОК.ПРОГНОЗИТЕ МУ БЯХА КОНСТРУКТИВНИ,ДЕТАЙЛНИ И В ДЪЛБОЧИНА И ПЕРСПЕКТИВА В ТАЗИ ДИНАМИЧНА ОБСТАНОВКА.ДОСТОЕН ЗА МИНИСТЪР НА КУЛТУРАТА,ВЪНШНИТЕ РАБОТИ,ДИРЕКТОР НА РАЗУЗНАВАТЕЛНАТА СЛУЖБА НА БЪЛГАРИЯ И НЕДЕЛИМА ЧАСТ ОТ СЪВЕТИ И КОМИСИЯ ПО ВЪПРОСИ СВЪРЗАНИ С НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ.НА БЪЛГАРИЯ.СЛАДКОДУМЕЦ,РАЗКАЗВАЧ УВЛЕКАТЕЛЕН И ЖУРНАЛИСТ СЪС АНГЛИЙСКИ,ФРЕНСКИ,РУСКИ,ТУРСКИ ЕЗИК. ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И ИСТИНСКИ ПАТРИОТ. СБОГОМ БАЙ СТРФАНЕ ( СТАРЕЙШИНО ) БЪЛГАРИЯ ОСИРОТЯ В ТЕЗИ ТРУДНИ ВРЕМЕНА.......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари