Простаци, маски и други простотии

2
Зрелищата са на високо ниво на територията
Зрелищата са на високо ниво на територията Снимка: БГНЕС

ПРОСТАЦИ, МАСКИ И ДРУГИ ПРОСТОТИИ....

Зрелищата са на високо ниво на територията. Съществото, изпратено от нас в Брюксел да получава хиляди евро заплата, за да защитава интересите на България /то най-добре ще ги защити, ако се запилее вдън гори тилилейски и повече не му видим муцуната, ама..../, нарече протестиращите "простаци" и "лумпени". Ай, стига! Все едно преди 30 години не беше най-радикализирания лумпен и простак, който с неистови напъни кряскаше по митингите, та някойда го забележи и да се докопа до властта.

Когато един роднина на убиец на деца, започне да ми обяснява, че съм простак и лумпен, някак си започвам даже да се гордея, че подобна измет ме критикува. Не искам да си представя вселена, в която имам общо мнение за нещо с необятния откъм мащаби и простотия Ал Йо.

Маските атакуват! Е, това вече е простотия на макс. И то в световен мащаб. За моя изненада, българите май се оказахме по-здравомислещи от другите народи по света. Все пак едно парче мръсен плат на устата, няма обяснение как може да те предпази, колкото и да ти обясняват. Идеята е явно от погнуса към парцала, да си мълчиш и много много да не говориш.

И тук искам да благодаря от сърце на д-р Мангъров, който е остров от здрав разум сред изтрещелите глупаци, които категорично отказват да мислят. За този проблем трябва да вземем решение и то скоро. Защото нас не могат да ни накарат да носим маски като роби, но на децата ни вече пречупват съзнанието. МАСКИ И МУТРИ - ВЪН!

А и, честно казано, докато държавата не обяви национален траур за умрял от ковида управляващ политик, нещо ми е съмнително.....

За съжаление, вместо да търсим начини как да излезем от поредната национална катастрофа, заради хора /замислих се дали да сложа кавички в случая/ като Ал Йо и Главната Мутра, се занимаваме с техните глупости. Ай, махайте се, вееее!!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари