Елена Гунчева: Това управление стигна дъното

2
Изгонването на 70 руски дипломати от България, е срамен акт
Изгонването на 70 руски дипломати от България, е срамен акт

Изгонването на 70 руски дипломати от България, е срамен акт

Това управление стигна дъното. И говоря не само за правителството, но и за Народното събрание. От декември миналата година, се нагледахме на циркове. Днес ме впечатлиха изказванията на двама лидери на партии, които взаимно се пратиха на освидетелстване. И това е нивото на управление и парламентаризъм в държавата ни. И то от официална трибуна. Не знам дали има някакво дъно за политиката в България.

Изгонването на 70 руски дипломати от България, е срамен акт, с който никога не бих се съгласила. А разправиите по това кой е виновен и кой е взел решението, не само звучат крайно несериозно, но и ще нанесат сериозни и дългосрочни вреди в дипломацията ни. БСП се извъртяха, защото дори техният търпелив електорат трудно би преглътнал подобно нещо. А спорът стигна не дипломатическо, а махленско ниво в най-високите етажи на властта.

Крайно време е и правителството в оставка и народните представители да седнат и да решат как да поправят вредите. Циркове достатъчно слушахме. Време е всички да се успокоят и да вземат отговорни решения. И ако се отива на избори, нека това да не е по подобен срамен начин.

Елена Гунчева (Фейсбук)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Мръсен Русенец
    Тая защо ми прилича на злобна битова алкохоличка
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари