Д-р Аспарух Илиев: Маските трайно да останат задължителни в болници и лаборатории

1
Едва в началото на следващата година можем да си отдъхнем от темата Ковид и то след постигане на трайно високо ваксинационно покритие
Едва в началото на следващата година можем да си отдъхнем от темата Ковид и то след постигане на трайно високо ваксинационно покритие Снимка: Dunavmost, архив

България има спешна нужда от разгръщане на мащабна мрежа от общи лекари и/или сестри, с които да се установява навременно начеващи сърдечно-съдови и метаболитни проблеми - основно високо кръвно, но и диабет, ритъмни нарушения

При профилактични прегледи преди около половин година екип лекари-доброволци установи, че огромна част от прегледаните са хипертоници без терапия и диагноза. България е на водещо място по сърдечно-съдови заболявания в Европа, храненето е лошо, диагнозата късна, възможностите за помощ - ограничени.

По отношение на темата Ковид - смятам, че маските трябва трайно да останат задължителни в болничните заведения и лабораториите, както и разходите за бързи тестове и PCR трябва да се запазят поне до есента да бъдат покрити от държавата. Едва в началото на следващата година можем да си отдъхнем от темата Ковид и то след постигане на трайно високо ваксинационно покритие.

Д-р Аспарух Илиев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Нели КОЛЕВА
    Поправка-цялото изречение да се чете-Кога му остава време за научна работа?Извинете ме за грешката.
  • 0
    3
    До 1
    Мене пък ме кефи! https://news24sofia.eu/wp-content/uploads/2022/01/271759792_398794385335701_3170771657213911230_n.jpg
  • 4
    2
    Нели КОЛЕВА
    На този доктор му просветна,че има много други сериозни болести,освен КОВИД.Преди време зададох на д-ра въпрос-след изяви по медиите,фейсбук и къде ли не,С му остава време за научна работа?България от много години е първенец по сърдечно-съдови заболявания,метаболитни,онкозаболявания и много други.Сега ли си отворихте очите,докторе?
  • 0
    1
    русенец
    Тоя кога работи? Оставам с впечатлението, че постоянно кисне във ФБ, че и акъл дава.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари