"Промяната" в Силистра: Калинка, калинка, калинка моя!

1
Предизборен концерт на „Продължаваме промяната“ в Силистра
Предизборен концерт на „Продължаваме промяната“ в Силистра

Една от най-известните руски песни - "Кали́нка", звуча на предизборен концерт на „Продължаваме промяната“ в Силистра

От кадрите се вижда, че най-отпред в публиката бившият премиер Кирил Петков се наслаждава на руската печен с широка усмивка.

"Калинка" е класика за руснаците. Народната песен е добила популярност и като детска песничка, а една от най-известните ѝ интерпретации е в изпълнение на Хора на Червената армия.

"Ами, не! Не е фейк. Това е записът от откриването на кампанията на ПП в Силистра.

Както писах снощи, преди да повярвам на контрафейка, че е фейк, това много нелепа ситуация. По-неподходящо от това, да си тактуваш на "Калинка моя" би било единствено да си тананикаш с усмивка на "Красная армия всех сильней" или "несокрушимая и легендарная"... Ако има класация на най-глупави политически грешки по време на изборите - откриването на кампанията на Продължаваме Промяната в Силистра със сигурност ще се бори за приза.

Видеото е редактирано. Синхронизирах аудиото и видеото, колкото можах с подръчни средства. Увеличил съм и формата, за да може лесно да се чете по устните на певците.

Енджой, защото е свалено от ПП, а страницата им в Силистра я няма.", пише известният блогър Асен Генов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    до 4
    Краварофил, къде видя тук да става въпрос да история, бе теле загубено? Прочие, не си ли стигнал кланично тегло вече, че да ни освободиш от присъствието си и от вонята си?:)
  • -3
    4
    до 3
    Гошо, невеж си по история вижда се, чети повече да не се излагаш...ама не руските учебници от комунизма :)
  • 11
    3
    Гошо куче лошо
    Не е вярно. :) Насери се сега...
  • -12
    2
    До Гошо куче ТЪПО
    Рашистки троле, жалките ти опити за ирония за смешни и тъпи! Колкото по-малко общо имаме със Сатрапия, толкова по-добре за България! ФАКТ!!!
  • 11
    1
    Гошо куче лошо
    Как можаха! Не знаят ли, че вече мразим Руснаците. Да закрием берьозка също. Да махнем ер-малък от нашата азбука или направо цялата азбука, че напомня на Русия. Да прекръстим Русе (щото нали пак има общи букви) на Кочина.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари