Промениха маршрута на автобусна линия 19

0
Промяната ще важи само на 14 юни
Промяната ще важи само на 14 юни Снимка: Dunavmost

Затварят за движение за обществения транспорт ул. "Александровска" в участъка от ул. "Константин Иречек" до ул. "Отец Паисий"

Във връзка с извършване на дейности по зацветяване на ул. "Александровска" и площад "Батенберг" в Русе на 14 юни се затваря за движение за обществения транспорт ул. "Александровска" в участъка от ул. "Константин Иречек" до ул. "Отец Паисий".

Само на тази дата автобусна линия19 ще се движи по бул. "Скобелев" вместо по улиците "Хан Крум", "Константин Иречек" и "Александровска".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    Истината
    На тези почти сто годишни таратайки автобуси ли им казвате? ? Защо цените на таратайките и на нови автобуси и тролеи цената е една и съща?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари