Пролетно време ни очаква в първата за годината работна седмица

0
Температури до 17 градуса днес
Температури до 17 градуса днес

Във вторник ще преобладава слънчево време.

Вятърът ще се ориентира от юг и ще е слаб. Ще остане топло с максимални температури между 12 и 17 градуса, в София - около 12 градуса.

Над Черноморието облачността ще е разкъсана, предимно средна и висока. Ще духа умерен вятър от запад-северозапад, който след обяд ще отслабне и ще се ориентира от юг-югозапад. Максималните температури ще са 13-15 градуса. Температурата на морската вода е 8-9 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа умерен, по високите и открити части - силен западен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е 7, на 2000 метра - около 2 градуса.

В сряда в Северна и Източна България ще духа слаб до умерен югозападен вятър и ще остане топло за периода. Ще бъде предимно слънчево, с разкъсана висока облачност. В Югозападна България и западната част на Горнотракийската низина ще е почти тихо и през по-голямата част от деня ще бъде с ниска облачност и намалена видимост, а температурите ще са чувствително по-ниски.

В четвъртък след обяд в Дунавската равнина вятърът ще се смени със северозападен, облачността ще се увеличи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари