Прокуратурата протестира домашния арест на Васил Михайлов

1
Последното решение на съда беше прокурорският син да бъде с проследяваща гривна
Последното решение на съда беше прокурорският син да бъде с проследяваща гривна Снимка: БГНЕС

Последното решение на съда беше прокурорският син да бъде с проследяваща гривна

Софийска районна прокуратура (СРП) протестира мярката за неотклонение, определена спрямо Васил Михайлов - обвинен за осем престъпления, извършени на територията на Перник, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата, предаде БТА.

Прокурор при Софийска районна прокуратура внесе протест пред Софийски градски съд спрямо определената на обвиняемия мярка за неотклонение „домашен арест“ . 19-годишният мъж е обвинен за осем престъпления, извършени в периода от ноември 2021 г. до юни 2022 г. на територията на Перник. По делото срещу него беше внесен обвинителен акт в съда за нанасяне на средни телесни повреди на три лица, леки телесни повреди по хулигански подбуди на две лица, за непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, и за закана с убийство.

На 13 юни тази година по време на заседание по делото срещу Васил Михайлов, от неговата защита бе поискана промяна на мярката за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека. Състав на Софийски районен съд се съгласи с искането на защитата на подсъдимия и измени мярката му с „домашен арест“.

Преди да бъде в ареста ,преди една година, Михайлов бе именно под домашен арест, с гривна. Заради това, че прокуратурата намери нарушения, съдът го върна в ареста. Последното решение на съда беше младежът да бъде с гривна, но със сателитно проследяване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари