Проговори жената, залята със запалителна течност в Сливен

0
Жертва на посегателството стана и 2-годишният син й син
Жертва на посегателството стана и 2-годишният син й син Видео: NOVA

Жертва на посегателството стана и 2-годишният син й син

Жената, залята със запалителна течност от бившия си приятел в Сливен, проговори за преживения кошмар. Заедно с нея жертва на посегателството стана и 2-годишният ѝ син. Нападателят е биологичният баща на детето, който имал издадена ограничителна заповед заради тормоз и отправяне на заплахи към майката на сина си.

Когато той ни поля със запалителната течност, първата ми реакция беше да сляза и да изкарам детето от автомобила. Вътре се носеше отвратителна миризма и имаше вероятност сина ми да се задуши”, разказа потърпевшата, цитирана от NOVA

Нападателят извадил запалка и казал, че ще ги запали. „Думите му бяха:”Ще ви драсна клечката и не ме интересува какво ще се случи. Аз така или иначе влизам в затвора”. Срещу него има досъдебно производство”, заяви тя.

Жената изказа благодарност на мъжа, който спрял „сред толкова много преминаващи автомобили” и се обадил на полицията.

Случаят е от 9 февруари. Мъжът от село Самуилово е съжителствал известно време с пострадалата. Двамата са разделени, но тъй като обвиняемият я притеснявал, жената поискала ограничителна заповед. Тя била издадена на 11 януари от Районния съд в Сливен”. Това заяви говорителят на Районната прокуратура Катя Стаменова.

По думите ѝ според ограничителната заповед мъжът не трябвало да се доближава до нея, до дома ѝ и до обичайните места, които посещава на разстояние, по-малко от 50 метра.

Обвиняемият причакал жената пред дома ѝ и поискал да отиде с нея до детската ясла. Тя му отказала, но въпреки това той нахлул в автомобила, с който тя тръгнала. В района на детската градина мъжът извадил запалителна течност и започнал да полива жената и детето, което било на задната седалка. Залял е и вътрешността на автомобила”, подчерта прокурорът.

Случайни минувачи видели случилото се и подали сигнал на спешния телефон 112. „На място веднага дошъл патрул и мъжът бил задържан. Той е на 36 години и е криминално проявен. В момента срещу него има и висящо наказателно производство за управление на МПС след употреба на наркотични вещества”, допълни Стаменова.

Тя обясни, че ще се изиска информация дали мъжът е получил издадената срещу него ограничителна заповед.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари