Професор Христова: Да не бързаме да смятаме, че сме се отървали от COVID-19

0
"Повишава се заболеваемостта от грип в цялата страна, в Благоевград е десет пъти по-висока, поради което там е обявена грипна епидемия. В Силистра стойностите доближават до обявяване на епидемия", алармира проф. Христова
"Повишава се заболеваемостта от грип в цялата страна, в Благоевград е десет пъти по-висока, поради което там е обявена грипна епидемия. В Силистра стойностите доближават до обявяване на епидемия", алармира проф. Христова Видео: NOVA NEWS

"Важно е да се спазва дистанция и да се носят маски", заяви директорът на НЦЗПБ

"Повишава се заболеваемостта от грип в цялата страна, в Благоевград е десет пъти по-висока, поради което там е обявена грипна епидемия. В Силистра стойностите доближават до обявяване на епидемия. Противогрипните ваксини обхващат и варианта "Камбоджа". Да не бързаме да смятаме, че сме се отървали от COVID", това каза за "Твоят ден" по NOVA NEWS проф. Ива Христова, директор на НЦЗПБ.

"Грипът е сериозно заболяване. Трудно различими са симптомите от COVID, но висока температура, отпадналост, болки в мускулатурата", подчерта ученият.

"Важно е да се спазва дистанция и да се носят маски, падат зелените сертификати е добре за хората, но никой не е сигурен дали няма да се усложни обстановката", предупреди проф. Христова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари