Профeсор Аргирова: Протестът пред НС е престъпно безумие

0
„Пълно безобразие. Днес в деня, в който имаме максимален брой новозаразени с коронавирус, откакто има пандемия, да се говори за протест срещу предпазните мерки и Зеления сертификат“, каза тя
„Пълно безобразие. Днес в деня, в който имаме максимален брой новозаразени с коронавирус, откакто има пандемия, да се говори за протест срещу предпазните мерки и Зеления сертификат“, каза тя Снимка: БГНЕС / Архив

Протестът срещу предпазните мерки срещу коронавирус пред Народното събрание е едно престъпно безумие.

Това заяви пред БГНЕС изтъкнатият български медик проф. Радка Аргирова.

Тя изрази своето дълбоко възмущение от сцените на насилие, организирани от противниците на предпазните мерки и Зеления сертификат, пред сградата на парламента.

Пълно безобразие. Днес в деня, в който имаме максимален брой новозаразени с коронавирус, откакто има пандемия, да се говори за протест срещу предпазните мерки и Зеления сертификат“, каза тя и добави: „Това е някакъв парадокс и престъпно безумие“.

Проф. Аргирова смята, че компетентните правоохранителни органи трябва да потърсят отговорност на организаторите на подобен тип протести.

Тя също така заяви, че при тази висока степен на разпространение на смъртоносната инфекция не може без спазване на предпазни мерки

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    1
    Красимир
    Пълно безумие е Вашето - на всички които сте на хранилката на СЗО, нежелание да отчетете реалноста, такава каквато е.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари