Проф. Люк Монтание: COVID-19 е лабораторен експеримент на китайците

2
Монтание твърди, че вирусът е създаден от човек, а не е естествена мутация
Монтание твърди, че вирусът е създаден от човек, а не е естествена мутация

"Коронавирусът SARS-CoV-2, отговорен за пандемията Covid-19, която вече е убила повече от 120 000 души по целия свят, е манипулиран вирус, случайно освободен от китайска лаборатория в търсене на ваксина срещу СПИН."

Това заявява носителят на Нобелова награда за 2008 г., проф. Люк Монтание пред Pourquoi Docteur.

Ученият смята, че Covid-19 е лабораторен експеримент на китайците.

Монтание твърди, че вирусът Covid-19 е създаден от човека, а не е естествена мутация. Той казва, „за да се вмъкне ХИВ последователност в този геном, са нужни молекулярни инструменти и това може да се направи само в лаборатория.“

Професорът казва, че китайците са търсили ваксина срещу СПИН и тяхната конструкция неволно е избягала от лабораторията. Той добавя, че добрата новина е, че „природата не приема никакво молекулярно хитреене, ще премахне тези неестествени промени и дори ако не се направи нищо, нещата ще се подобрят, но за съжаление след много смъртни случаи“.

Люк Монтание (Luc Montagnier) е френски вирусолог. Заедно с Франсоаз Баре-Синуси открива ХИВ, вируса на СПИН. През 2008 г. за откритието си двамата френски учени, заедно с Харалд цур Хаузен, получават Нобелова награда за медицина. Монтание е съосновател на Глобалния фонд за изследване и превенция на СПИН и съвместно управлява Международната програма за вирусологично сътрудничество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари