Продават тениски на Стоичков и Бербатов в помощ на Емо, който мечтае да проходи

2
Инициативата "Билярд с кауза" събира стотици желаещи да помогнат на младия мъж, който е парализиран от врата надолу
Инициативата "Билярд с кауза" събира стотици желаещи да помогнат на младия мъж, който е парализиран от врата надолу Снимка: Личен архив

Младият мъж се нуждае от вливане на стволови клетки

За четвърта поредна година инициативата "Билярд с кауза" събира стотици желаещи да помогнат. Средствата от тазгодишното издание са за лечението на Емо Ангелов, който се надява скоро да проходи.

В 4 града - София, Варна, Ямбол и Пазарджик, любителите на билярда се обединяват, за да вдъхнат кураж на човек в нужда. Този път - техен събрат. След състезание по билярд във Варна - Емо Ангелов претърпява тежка катастрофа, от която оцелява по чудо. Получава травма на гръбначния мозък и остава парализиран от врата надолу. Рехабилитацията и лечебните процедури за Емо са неуспешни.

"Той се нуждае от вливане на стволови клетки в Тайланд, които са на стойност на около 450 000 лв.", сподели председателят на Националната федерация по билярд - Людмил Георгиев, предаде Bulgaria ON AIR.

Записаните участници са над 250, а всеки, който желае, може да се включи и на място.

Като част от кампанията утре се предвиждат търгове и томболи, от които желаещите да помогнат на Емо, имат възможност да се сдобият с тениска на националния отбор по футбол от 1994 година с подпис на Христо Стоичков, ретро тениска на Димитър Бербатов с автограф от периода му в "Манчестър Юнайтед", футболна топка от Стилиян Петров, снукър топки с подписи от Рони О'Съливан и Джими Уайт, спортни артикули с автографи на големи български спортисти, сред които Йордан Йовчев, Стойка Кръстева, Ивет Горанова, Станимира Петрова и други.

Дарителска сметка:

Общинска банка, клон Добрич

IBAN BG15 SOMB 9130 1068 3770 02

Емо Николаев Ангелов

DMS EMO17777

Платформата за благотворителна кампания: pavelandreev.bg.

Повече за събитието четете ТУК.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари