Продават кораба Vera Su на търг

1
Определената тръжна цена е 460 000 щатски долара без ДДС
Определената тръжна цена е 460 000 щатски долара без ДДС Снимка: Румен Сарандев, БНР

Определената тръжна цена за продажбата на плавателния съд е в размер на 460 000 щатски долара без ДДС

За участие в търга се изисква депозит в размер на 10% от началната тръжна цена на продавания кораб, съобщават от Министерството на транспорта.

Крайният срок за подаване на заявленията за участие изтича в 17:30 ч. на 27 септември 2022 г., като те се подават в Деловодството на Дирекция „Морска администрация – Варна“, град Варна, ул. Приморски“ №5.

Търгът с явно надаване за продажбата на самоходен моторен кораб Vera Su ще се проведе на 28 септември от 11 часа в сградата на Дирекция „Морска администрация - Варна“.

Пълната информация за условията на процедурата, както и техническите характеристики на плавателния съд, обект на обявения търг ще откриете на интернет страницата на ИА „Морска администрация“: https://www.marad.bg/bg/node/3109

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари