Продължават пътните блокади на миньори и енергетици

1
Заради протестите са въведени обходни маршрути
Заради протестите са въведени обходни маршрути

Заради протестите са въведени обходни маршрути

Продължава блокадата на автомагистрала "Тракия", Подбалканския път в района на Гурково и Прохода на републиката от миньори и енергетици.

Работещите в мините и ТЕЦ "Марица изток 2" се обявиха срещу териториалните планове за справедлив преход на въглищните райони, приети от правителството в петък.

Очаква се днес миньорите и енергетиците от Перник и Бобов дол отново да организират проява в подкрепа на колегите им от Стара Загора, съобщава БНР.

Заради блокадите в района на Стара Загора са въведени следните обходни маршрути:

За пътуващите по магистрала "Тракия" той е от пътен възел "Нова Загора" по пътя към Нова Загора - Сливен до пътен възел "Свобода".

За пътуващите по път Казанлък - Стара Загора: за гр. Стара Загора - през с. Памукчии, с. Християново, Калояновско шосе; от Стара Загора в посока Казанлък - по пътя Стара Загора - Нова Загора - Сливен, бул. "Калояновско шосе, с. Християново, с. Памукчии. Повече информация можете да намерите на страницата на Агенция пътна инфраструктура

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Писна ми!
    Полиция и жандармерия има ли изобщо в тази територия? За чий ги издържаме като не могат да се справят две шепи лумпени! Платил съм си данъците, платил съм си ГО, технически прегледи, винетки и т.н. И какво? Не мога да се придвижвам свободно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари