"Продължаваме Промяната" няма да участва в лидерската среща утре

3
Кирил Петков съобщил на Корнелия Нинова решението на ПП да се въздържат от подкрепа за правителство с мандата на левицата
Кирил Петков съобщил на Корнелия Нинова решението на ПП да се въздържат от подкрепа за правителство с мандата на левицата Снимка: БТА / Архив

Кирил Петков съобщил на Корнелия Нинова решението на ПП да се въздържат от подкрепа за правителство с мандата на левицата

"Продължаваме Промяната" няма да участва в лидерската среща утре, настояват за среща във формат "Демократична България" и "БСП за България". Това коментира пред журналисти в парламента съпредседателят на "Продължаваме Промяната" и депутат от парламентарната група Кирил Петков, предаде БТА.

Той съобщи, че тази сутрин е получил покана от лидера на левицата Корнелия Нинова за лидерската среща и в разговор с нея я е уведомил за взетото снощи решение на Националния съвет на ПП, да се въздържат от подкрепа за правителство с мандата на левицата.

Петков коментира, че с удоволствие биха седнали с БСП и "Демократична България" и заедно в този формат да разговарят по всички важни приоритети и политики, но не и да участват в лидерска среща за сформираме общо правителство с ГЕРБ и ДПС и "Български възход".

"ПП на общата лидерска среща не - но сме готови да отидем в троен формат с ДБ и БСП. Готови сме да уважим БСП, както и те уважиха нас, да водим разговори, но за политики", коментира Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    2
    Ivan
    Не е толкова тъп,не обиждайте,по тъпи и крадливи от ГЕРБ,не сьм виждал!!
  • 2
    1
    Този
    Върви целувай Земенски нали си лика прилика като два Дудука Нема да разбереш щот ти викат Киро тъпото а .,......
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари