Корнелия Нинова: Условието ни Кирил Петков да не е премиер е изпълнено, почваме преговори

0
Ще разговаряме с “Продължаваме промяната“ за съставяне на правителство
Ще разговаряме с “Продължаваме промяната“ за съставяне на правителство

Условието ни е изпълнено, започваме преговори по политики с ясен мандат и отговорности

"Нашето условие, за да преговаряме с “Продължаваме промяната“ беше Кирил Петков да не е кандидат за премиер – това условие е изпълнено. Ще разговаряме с “Продължаваме промяната“ за съставяне на правителство".

Това заяви на брифинг в кулоарите на парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова

"Приоритетите, които Кирил Петков е изложил в своето обръщение съвпадат с част от нашите приоритети. В преговорния процес ще добавим това, за което имаме мандат от нашия Национален съвет – социална политика, достъпно здравеопазване, развитие в образованието, стабилизирани на икономиката. Напълно подкрепяме техните приоритети за борба с корупцията, промените в Закона за обществените поръчки, промените в КПКОНПИ. Това е част и от нашата програма", заяви Нинова.

БСП започват преговори по политика, които да бъдат ясно разписани в програма на правителството. От там искат мандат с ясни отговорности и с ясни срокове за свършване на тези задачи, съобщиха от партията във фейсбук. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари