Продадоха регистрационен номер за близо 14 милиона евро в Дубай

1
Не се знае обаче дали и кога той ще бъде монтиран на някакъв автомобил
Не се знае обаче дали и кога той ще бъде монтиран на някакъв автомобил Снимка: Neeraj Murali

Не се знае обаче дали и кога той ще бъде монтиран на някакъв автомобил

Най-скъпият регистрационен номер бе разигран на търг в Дубай. Не се знае обаче дали и кога той ще бъде монтиран на някакъв автомобил и какъв модел би могъл да бъде той, пише Труд. При наддаването неизвестен богаташ купи за 13,7 милиона евро регистрационната табела за Дубай с комбинация от само два символа „Р7“.

Оказва се, че този регистрационен номер е по-скъп дори от най-скъпия продаден на търг нов автомобил Bugatti La Voiture Nоirе, за който анонимен купувач плати 11 млн. евро. Платежоспособните водачи в Дубай явно не жалят средства за регистрационни табели. Досегашният рекорд за най-висока цена беше поставен през 2008 г., когато местен богаташ купи за близо 13 млн. евро номера „1“.

Освен комбинациите „Р7“ и „1“ за многомилионни суми в Дубай са продадени табелите „АА8“, „F55“ и „V66“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари