Проблемът с трафика в Русе стигна до президента

0

С Румен Радев разговаряха Иво Пазарджиев и Енчо Енчев

Председателят на Общински съвет – Русе Иво Пазарджиев апелира вниманието на министрите да се насочи към проблемите на трафика на тежкотоварните моторни превозни средства (МПС). Това се случи по време на срещата с премиера на Република България акад. Николай Денков по време на Заключителната конференция за общински мандат 2019-2023 г., която Националното сдружение на общините (НСОРБ) провежда в к.к. „Пампорово“. На нея присъства и заместник-кмета на Община Русе Енчо Енчев.

Проблемът с трафика засяга най-много Русе, но това е и проблем с международен характер, който следва да бъде решен от българското и румънското правителство“, добави още Пазарджиев с надеждата, че на утрешното съвместно заседание с Общинския съвет на Гюргево, ще бъде направена поредна крачка в тази посока.

По време на форума се обсъди и темата „Бъдещето е общинско“, като фокусът на разговорите беше дългосрочният хоризонт на страната и ключовите стратегически цели на местните власти.

Официален гост в първия ден на Заключителната конференция на общински мандат 2019 – 2023 беше президентът на Република България Румен Радев, пред когото Пазарджиев и Енчев поставиха проблемната за град Русе тема с трафика в личен разговор.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    6
    Баба Вуна
    Ох, бабините, сами си пишат коментари! Милите!
  • -2
    5
    лошото е
    че президента няма как да го реши, това е в прерогативите на изпълнителната власт, ама на тази власт и е през.... за нашия проблем! Надявам се единствено да ги натиска по някакъв начин!
  • 6
    4
    Jiopu
    От толкова години е този проблем! До сега пеша да беше тръгнал проблема отРусе щеше да стигне до президента! Къде бяха до сега тия тюфлеци? " сетила се Мара, да се побара" Излишни фоерверки!!!!
  • 0
    3
    до 2
    а ти кой си бе, лузър?!?
  • 3
    2
    Жалки тумбаци
    Два некадърни тулуба се снимали с антибългарски зелен чураб! Смех в залата!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари