Привикаха кандидат-кмет на разпит в полицията

0
Сега се убедих как се репресира, заплашват ми семейството, идват ми вкъщи, пред свидетели, заяви Андон Тодоров
Сега се убедих как се репресира, заплашват ми семейството, идват ми вкъщи, пред свидетели, заяви Андон Тодоров

Андон Тодоров, класирал се трети на изборите за кмет на Благоевград на първи тур, и заявил подкрепата си за балотажа за независимият кандидат Румен Томов, бе извикан тази вечер на разпит в полицията, предаде БГНЕС.

Поводът да бъде извикан за разпит било интервю на Тодоров в национална телевизия, което обидило кандидата на ГЕРБ за трети кметски мандат Атанас Камбитов. Заради събралите се пред полицията репортери, на Тодоров му било казано да се яви утре. Тодоров и още петима кандидати за кмет, неуспели на първия тур, заявиха подкрепата си за независимия Румен Томов, подкрепен от БСП, който е на балотаж с Камбитов.

Използва се полицията и ресурса на държавата, за да могат да заплашат и да се спасят от метлата на народа. Много пъти съм чувал, че България е полицейска държава, но сега се убедих как се репресира, заплашват ми семейството, идват ми вкъщи, пред свидетели. Има натиск върху семейството ми, зная от къде идват нещата и съм убеден, че скоро ще излезе. Мен не ме е страх от никого. Призовавам хората да излязат в неделния ден и да покажат и че тях не ги е страх, за да възтържествува правдата. Призовавам всички – излезте, гласувайте, не се страхувайте. Ще изляза, ще гласувам за промяната, която предстои в Благоевград. Аз като гражданин, като личност давам подкрепата си за Румен Томов. Нашата партия дава подкрепата към независимия човека Румен Томов. Спекулира се със всичко останало. Властта за някой е всичко. Те се борят да оцелеят! Имам свидетели на разговори как той заплашва, че ще изсели семейството ми и мен от Благоевград. Човек, избран от хората, е срам да го каже. Това е истината и аз не се боя да я изрека“, каза Тодоров.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари