Привикаха Боби Михайлов в Народното събрание

3
Шефът на БФС ще отговаря защо мачът с Унгария ще се играе без публика
Шефът на БФС ще отговаря защо мачът с Унгария ще се играе без публика Снимка: Facebook

Шефът на БФС ще отговаря защо мачът с Унгария ще се играе без публика

На заседанието на Комисията за младежта и спорта в Народното събрание бе взето решение през следващата седмица да бъдат извикани президентът на БФС Борислав Михайлов, а също и представители на МВР.

Това стана по предложение на депутатката от ПП-ДБ Кристина Петкова, предаде Евроком.

„Искам на следващото заседание на комисията да стане ясно какви са мотивите и кое е наложило искането за мач при "закрити врати" срещу Унгария, заяви народния представител от ГЕРБ-СДС Красен Кралев.

Тогава трябва да се изясни дали в БФС и МВР са имали данни освен за протест на феновете и за готвени евентуални ексцесии от тяхна страна. Включително нахлуване на терена, издигане на забранени от УЕФА плакати и други действия, които биха имали тежки последствия за националния отбор и родния футбол като цяло. Депутатите желаят да разберат и дали има данни кой стои зад евентуална такава подготовка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    daskal
    И какво? Няма сила в нашата държава, която да се справи с това посмешище, така ли? Ами тогава ще действат агитките.
  • 7
    1
    бандера
    Пияницата ще отговори, че МВР е наредило така. Незабавна оставка освен на Михайлов, но и на милиционерският началник, обслужил мафиотския футболен съюз! Както винаги - МВР е биещото сърце на Партията!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари