Приспаха свирепите питбули нахапали жена до смърт

0

Цезар и Клеопатра, двата питбула, които днес в с. Червена вода нападнаха 87-годишната Димитрина Георгиева ще бъдат евтаназирани.

В ранния следобед днес служители на общинския приют упоиха двете животни и ги прибраха в клетки. Грижещата се да тях Анелия Коева, която е леля на собственика им, е дала съгласие те да бъдат евтаназирани. По думите й, племенникът й следвал магистратура, в момента бил на очни занятия.

Сама тя не можела да си обясни какво е предизвикало агресията на животните, досега никога не били проявявали такава.

Бях в къщи, когато ме повикаха“, разказа Анелия. Тръгнала да гони кучетата, но те толкова били освирепели, че налетели и на нея, изпохапали краката й. На площада имало доста хора, но никой не се притекъл на помощ, казали, че ги е страх. Помогнали двама мъже, които работели на близкия строеж.

Единият се казва Росен, другия не го познавам“, каза още г-жа Коева. С тяхна помощ успели да прогонят Цезар и Клеопатра, които по-късно служителите на общинския приют упоиха и отведоха.

Полицейски служители изясняват причините за инцидента. Както вече писахме, по информация от русенската болница, състоянието на 87-годишната Димитрина е много тежко, нахапана е на повече от 10 места, извадено е и едното й око. Съществува реална опасност за живота й.

Източник: Русе Нюз
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари