Принц Хари празнува рождения си ден в немска бирария

3
До рязане на тортата не се стига, защото рожденикът е разпознат
До рязане на тортата не се стига, защото рожденикът е разпознат Видео: NOVA

До рязане на тортата не се стига, защото рожденикът е разпознат

Принц Хари в навечерието на 39-ия си рожден ден се появи съвсем неочаквано в една германска пивоварна.

В една пивоварна, с вековна история в Стария град на Дюселдорф, до тайната на германската бира се докоснаха принц Хари и съпругата му Меган Маркъл, предава NOVA. Поводът за посещението им тук бяха игрите „Инвиктус“, които бяха учредени от принца през 2014 г. с цел за подкрепа на военни ветерани. Но да се върнем към навечерието на рождения ден. Как празнува един истински принц?

"Една дама е влязла и е разговаряла с моя колега. Попитала къде човек може да бъде леко отделен и е направила снимки. По това време градът беше пълен с гости, заради изложение и игрите „Инвиктус“. С типичното си чувство за хумор, колегата ми е казал, че трябва да работим и дамата си е тръгнала без да направи резервация", каза Теа Унгерман, Schumacher Altbier-Manufaktur.

На следващата вечер дамата се връща, но не е сама. "Тя е дошла отново и се е отправила към колегата ми Франк. Попитала го е на английски „Франк, помниш ли ме?“, a той е отговорил „Да, разбира се“. Дамата му е казала „Тогава сега ще ти покажа проблемът ми“. Меган и Хари стояха на входа на заведението ни", разказа още Унгерман.

И така проблемът е къде да бъдат настанени гостите без резервация, които са не кои да е, а принц Хари и съпругата му Меган Маркъл. А единствената свободна маса се оказва в центъра на пивоварната.

"Това е масата и това е ъгъла, на който те седяха. Масата обаче беше обърната по дължина, защото те бяха тук с 11 човека", добавя тя.

Компанията на принца не се отличава по нищо от другите гости на заведението. И така доста дълго никой не осъзнава, че вечеря до херцога на Съсекс и съпругата му.

"Казаха, че някой от групата им има рожден ден. Бяха донесли торта и попитаха, дали можем да я нарежем. Казахме, че ще го направим, но ще направим и нещо от нас. Избрахме малки кюфтенца, които са наш специалитет, декорирахме ги като сърце и ги поднесохме", казва тя.

Менюто на групата включва изцяло месна кухня и напитки. А принцът опитва типичната за региона бира. Именно на място, което има вековна традиция.

ова е Шумахер Алт. Тя е с 4,6% алкохол, тъмна бира. Създадена по класическа рецепта от 1838 г. Оттогава съществува нашата пивоварна, а аз съм вече от шестото поколение. А що се отнася до храната имаше различни плата на масата с джолани, виенски шницел, специалитет от свинско месо, различни видове вурст. Придружено с гарнитура, ние произвеждаме зеленчуците си сами", посочи Теа.

Компанията е учтива и весела, но до рязане на тортата не се стига, защото рожденикът е разпознат. И за да не предизвика смут малко по-късно напуска заведението. Но впечатленията след него остават.

"Много човечен, симпатичен, достъпен, попитахме го дали можем да се снимаме с тях. И той отговори „Разбира се, никакъв проблем“, разказва Унгерман.

След 2 дни по време на игрите „Инвиктус“ Теа Унгерман отново среща принца, а той не само я познава, но и благодари за хубавата вечер в пивоварната ѝ. И макар принц Хари вече да не е в Дюселдорф, по малките улички на Стария град ще се носи легендата за неговия 39-ти рожден ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари