Меган Маркъл отпразнува 42-ия си рожден ден

1
Това събитие не беше отбелязано в британските кралски профили в социалните медии
Това събитие не беше отбелязано в британските кралски профили в социалните медии Снимка: Инстаграм

Това събитие не беше отбелязано в британските кралски профили в социалните медии

Херцогинята на Съсекс Меган Маркъл отпразнува 42-ия си рожден ден, но това събитие не беше отбелязано в британските кралски профили в социалните медии, предаде ДПА, цитирана от БТА.

Меган живее в Калифорния със съпруга си принц Хари и двете им деца от повече от три години, откакто двойката се оттегли от задълженията си на британски кралски персони.

Официалният акаунт на кралското семейство в социалната мрежа Х (бивш Туитър) за втора поредна година не публикува съобщение за рождения ден на херцогинята.

Миналата година официалният акаунт в Х на принца и принцесата на Уелс отбелязаха 41-ия рожден ден на Меган, но вчера нямаше публикации, с която да се чества рождения ѝ ден на 4 август.

Меган беше снимана няколко дни преди рождения си ден да напуска ресторант с Хари в Монтесито в Калифорния, където двамата създадоха нов живот за себе си и децата си Арчи и Лилибет.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    айде бе!?
    и на кого по- точно му пука за тази курва!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари