Приключенците печелят първата номинационна битка в „Игри на волята"

0

Първата номинационна битка за трети сезон на „Игри на волята: България“ вече има своя победител

Приключенците сразиха Шампиони и Бойци в дълга и трудна игра с неочакван обрат. Носене на тежки варели, ходене на над 2 м. височина и сложна задача на финала бяха част от предизвикателството на Арената, за което най-важна бе правилната стратегия и точното разпределение на всеки играч в племето.

Въпреки убедителната преднина на Шампионите във физическата част от играта, бързият ум и математически умения на Валентин успяха да обърнат резултата. За няколко секунди той реши сложно уравнение и направи племето си победител. Междувременно Неделчо и Мани от Бойците също съумяха да се справят с уравнението за няколко минути и се измъкнаха от номинационен съвет.

За първи път през новия сезон на „Игри на волята: България“ Шампионите се срещнаха с красивата водеща Ралица Паскалева на племенен съвет. Твърдението, че не може да бъде отборен играч, донесе на Андрей 5 гласа и той се превърна в първия номиниран. От своя страна, като капитан с два гласа, той избра с него на битка утре да отиде Красима.

Как ще премине втората номинационна битка?

Ще успеят ли приключенците, въпреки глада на Дивата река, отново да спасят племето си или Бойците ще ги надвият? Кой ще се изправи в битка за спасение срещу Красима и Андрей?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари