Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

"Приключение" на бул. Христо Ботев в Русе

0
Здравейте,

Реших да ви пиша след едно мое "приключение". Един слънчев ден слизах по бул. "Христо Ботев" с детето (и детската количка съответно), всичко беше наред докато не се сблъсках с липсващите плочки, банкети и стълбове по средата на тротоара. За мен беше голямо предизвикателство в пиково време да сляза на платното и да се движа срещу движението.

За капак един примерен водач изпревари от дясно и за малко да ме блъсне. Потресена съм!! Как може в 21 век в град който претендира за европейски град на културата да има подобно нещо.

Това не е от вчера, това е още от преди 5-6 години може би (казвам 5-6г. защото тогава учех в близкото училище и ми се налагаше да изминавам всеки ден този път по няколко пъти).

Надявам се да вземете нещата в свои ръце докато не е пострадал някой! Благодаря предварително и продължавайте в същия дух да будите спящите граждани!! :))

Автор: Раделина Димитрова
(Автор: Раделина Димитрова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари