При операция на МВР заловиха трима измамници и мулето им

1
Полицаите извършили претърсвания в град Ветово и село Житница
Полицаите извършили претърсвания в град Ветово и село Житница Снимка: БГНЕС

Полицията залови 57-годишен мъж с инициали В.В. от село Стефаново, участвал в извършването на две телефонни измами като помагач.

От проведените следствени действия от полицаи от Добрич, Тервел и Ген.Тошево е установена съпричастността на извършителя към две измами в община Добричка, две в Генерал Тошево, две в Балчик и една в община Каварна, предаде Дарик.
 
Последните две измами са извършени на територията на община Тервел на 12 и 13 февруари и са за сума от над 40 000 лева. Общата стойност на измамите възлиза на над 50 000 лева. Тервелският районен съд постанови мярка за неотклонение „Задържане под стража” за измамника.
 
Полицейската операция продължила на 17 февруари, когато служители на областните дирекции в Добрич, Русе и Варна извършили претърсвания в град Ветово и село Житница, общ.Провадия. Открити са доказателства за извършена престъпна дейност от други трима мъже, известни на полицията по линия на телефонните измами. Те са задържани, работата по разкриването на цялостната престъпна дейност на групата продължава при съвместна работа на трите полицейски дирекции.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари